מחיקת החשבון
העמוד הזה כתוב בעברית כדי שיהיה קל לקרוא אותו. הגרסה האנגלית היא הגרסה המחייבת, ואם יש הבדל בין שתי הגרסאות, הגרסה האנגלית קובעת.
עודכן לאחרונה 2026-11-11
אפשר למחוק את החשבון מתוך המשחק. אם אי אפשר לפתוח אותו, שלחו לנו מייל.
מחיקה מתוך המשחק
הגדרות › חשבון › מחיקת חשבון, ואז מקלידים DELETE לאישור. כל המכשירים מתנתקים.
החשבון ממתין 7 ימים. אם התחרטתם, היכנסו שוב ולחצו על ״שחק״ (ביטול מחיקה). חשבון אורח אי אפשר לשחזר. אחרי 7 ימים החשבון נמחק לצמיתות.
אם אי אפשר לפתוח את המשחק
שלחו מייל לכתובת [email protected] עם הנושא ״בקשת מחיקת חשבון״, קוד השחקן שלכם (הגדרות › חשבון) ואם אפשר, גם צילום מסך של עמוד החשבון. אנחנו עונים ומוחקים את החשבון תוך 30 יום.
מה נמחק
החשבון, השם והדמות שלכם, המכוניות, הפריטים, היהלומים והזהב, ההתקדמות, השיאים והדירוגים, החברים והחסימות, המודעות בשוק, קבצים שהעליתם (חוץ מקובץ שזהה בייט לבייט לפריט מאושר של שחקן אחר, כי הוא שייך גם לו), המכשירים המחוברים והקישור לחשבון Google או Apple שלכם. על פריטים שנרכשו לא מוחזר כסף.
מה עשוי להישמר
רישומי רכישות בכסף אמיתי נשמרים בנפרד מהחשבון כל עוד חוקי המס והחשבונאות דורשים זאת. גיבויים של מסד הנתונים עשויים להכיל את המידע שלכם עד 30 יום, ואז הם נמחקים אוטומטית. דיווחים ששחקנים אחרים הגישו על החשבון, וקוד המכשיר של חשבון שנחסם, עשויים להישמר מטעמי בטיחות למשך הזמנים שמופיעים במדיניות הפרטיות. דוחות שגיאה לא מכילים שום פרט מזהה ונמחקים תוך 30 יום.
אם יש הבדל בין תרגום לבין הגרסה האנגלית, הגרסה האנגלית קובעת.